ASD Eflanispor Karabük Amatör Ligi 2023-2024 futbol sezonunda ligi namağlup bitirerek şampiyon oldu.

Karabük Amatör Ligi Play Off şampiyonluk maçında ligi namağlup lider bitiren ASD Eflanispor, Joven Group Eskipazar Belediyespor’u yenerek şampiyon oldu. Ousmane Fall’in attığı goller ile 2-0 mağlup ederek şampiyonluğu kazanan ASD Eflanispor, Safranboluspor ile Bal Play Out maçını oynamaya hak kazandı. Spor severlerden büyük ilgi gören final maçında keyifli bir futbol izleten her iki takım da, seyircilerden büyük alkış aldı.

LİGE BOMBA GİBİ DÖNDÜLER

Uzun bir zamandan sonra amatör lige tekrar geri dönerek adından çokça söz ettiren mavi yeşilli ekip geçen sezon yarı finalde elenmişti. Şampiyonluk yolunda pes etmeyen ASD Eflanispor Kulüp Başkanı İrfan Topçu ve Yönetim Kurulu yeniden sezona merhaba diyerek hedefini büyüttü. Bu süreçte bu sezon daha tecrübeli ekiple yola çıkan Başkan Topçu ve yönetim kurulları dün aldığı galibiyet ile hedeflerine ulaşmanın mutluluğunu yaşadılar.

SEZONUN GOL KRALI OUSMANE OLDU

ASD Eflanisporun Senegal’li Yıldızı Ousmane Fall 2023-2024 Futbol Sezonunda attığı 45 gol ile gol kralı oldu. ASD Eflanisporun Yabancı oyuncuları Senegalli Ousmane Fall ve Çadlı Souleyman Dokom’un Bal Play out maçında oynaması bekleniyor.

ŞAMPİYONLUK ÇOŞKUYLA KUTLANDI

Şampiyon olan ASD Eflanispor oyuncuları, şampiyonluğu coşkuyla kutladı. Şampiyon ASD Eflanispor’a kupası, düzenlenen törenle Karabük Milletvekili Cem Şahin tarafından verildi.

Karabük Bölgesel Amatör Ligde ilimizi temsil eden Safranboluspor ile Bal Play Out maçı oynamaya hak kazandı. Play out maçını kazanacak takım gelecek sezonda Karabük’ü bölgesel amatör ligde temsil etmeye hak kazanacak. Bal play out maçının tarihi önümüzdeki günlerde İl Tertip Komitesi ve kulüplerin katılacağı toplantıda belirlenecek.

Asd Spor3Asd Spor2Asd Spor1

Editör: Özenay Kahriman