Safranbolu Belediye Başkanı Mimar Elif Köse Anneler Günü için bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Köse mesajında; “Anneler, evlatlarının mutluluğu için her türlü fedakarlığı yapacak kadar güçlü ve kahraman kadınlardır” dedi.

Safranbolu Belediye Başkanı Mimar Elif Köse yayımladığı mesajın tamamında şu ifadelere yer verdi;

“Bu özel gün vesilesiyle size seslenmek, duygularımı anlatmak için kelimeler bulmak gerçekten zor. Anneler günü sadece bir gün değil, her gün yaşadığımız sevgi ve minnet duygularını ifade etmenin özel bir fırsatıdır. Sizler, hayatımızın her anında bize rehberlik eden, sevgi dolu kucaklarınızla bizi sarıp sarmalayan, yüreklerindeki sevgiyle bize güç veren kadınsınız.

Anneler, yaşamımızın en kıymetli hazineleridir. Her biriniz, sabrınız, fedakarlığınız ve sevginizle bize örnek oluyorsunuz. Sizler, evlatlarınızın mutluluğu için her türlü fedakarlığı yapacak kadar güçlü ve kahraman kadınlarsınız. Sizler, toplumun temel direklerisiniz ve bizleri hayata hazırlayan en büyük destekçilerimizsiniz.

Bugün, siz değerli annelerimizi anmak ve minnettarlığımızı ifade etmek için bir gün değil, her gün olduğu gibi, içimizdeki sevgi ve şükran duygularını ifade etme fırsatını buluyoruz. Sizlere sonsuz teşekkürlerimi sunarken, bu özel gününüzü en içten dileklerimle kutluyor, sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir yaşam diliyorum.”

Editör: Özenay Kahriman